Šport
419 ogledov

Celjani za las izgubili proti zvezdniški ekipi

Celje Reševalni pas/Twitter
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v madžarskem Veszpremu v petek odigrali generalko pred uradnim začetkom sezone 2018/19.

V dvoboju proti tradicionalnim mednarodnim tekmecem so po hudem boju klonili z 29:30 (15:15), odločilen gol pa je v izdihljajih tekme za gostitelje dosegel Norvežan Kent Robin Tonnesen.

Celjani so v Veszprem prišli brez Domna Makuca in Roka Ovnička. Najbolj učinkovit je bil Branko Vujović s sedmimi goli, pet je dosegel Tilen Kodrin, štiri pa Gal Marguč.

V slovensko obarvani madžarski zasedbi je bil najbolj učinkovit nekdanji slovenski reprezentant in igralec celjskega kluba Dragan Gajić s šestimi zadetki, Borut Mačkovšek je prispeval pet, Blaž Blagotinšek pa en gol.

Gorazd Škof Poravnava Šport Pivovarji in Škof zakopali bojno sekiro

Celjani so v pripravljalnem obdobju odigrali skupno dvanajst tekem, na devetih so zmagali, enkrat pa so igrali neodločeno in dvakrat izgubili. Prvo pomembno tekmo bodo odigrali sredi prihodnjega tedna, ko se bodo z novomeško Krko pomerili za končno zmago v slovenskem superpokalu. Tekma se bo v sredo, 5. avgusta, v dolenjski prestolnici pričela ob 20. uri.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.