Šport
0 ogledov

Celje se krepi

Dragan Gajić se vrača v Celje. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so se za naslednjo sezono okrepili s tremi novimi igralci. Novinci so hrvaški vratar Mirko Alilović (Ademar) ter Slovenca Dragan Gajič in Nejc Poklar.

"Vesel sem, da sem se dogovoril za sodelovanje s Celjem Pivovarno Laško, ki je v Evropi rokometna institucija, tako po organiziranosti kot tudi po delu in rezultatih. Da se bomo dogovorili, sem čutil že takoj po prvih pogovorih. To bo korak naprej v moji karieri, kjer bom lahko v svoji igri odpravil še nekatere pomanjkljivosti, kajti v Celju so treningi vratarjev povsem drugačni kot zdaj tu v Španiji. Izjemno pomembno je tudi to, da so ambicije v Celju vrhunske. Naslednje leto mora ta klub igrati v Ligi prvakov, kjer ne želimo igrati le obrobne vloge. Prepričan sem, da bomo te ambicije in ta pričakovanja tudi uresničili," je dejal Mirko Alilović.

Dragan Gajič
je celjski rokometni otrok, v tej sezoni pa se je po kratki avanturi pri ljubljanskem Slovanu odpravil v Zagreb. "Zelo vesel sem, da se bom po enem letu premora znova vrnil v svoj klub. To je zame velikega pomena, saj se vračam v svoje mesto, tako da bo moja mlada družina lahko skupaj živela tu, kjer se najbolje počutimo. Pričakujem, da bom znova prikazal igre, ki sem jih v zadnjih sezonah v Celju že. Prepričan sem, da nam bo s soigralci uspelo izpolniti cilje in pričakovanja kluba, kot tudi navijačev. Čakajo me novi izzivi in zanje sem polno motiviran ter se jih že veselim," je dejal Gajič, medtem ko je Nejc Poklar ob podpisu pogodbe dejal: "V čast mi je, da bom lahko v prihodnje igral ob boku s takšnimi igralci, kot so v Celju. Gre za vrhunske igralce in vrhunsko organiziran klub, ki ima vedno najvišje ambicije. Pričakujem, da bom tu lahko v svoji igri zelo napredoval, prav tako pa pričakujem, da bomo s klubom dosegali dobre rezultate in izpolnili cilje, ki so tu, kot sem že dejal, vedno najvišji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.