Šport
26 ogledov

Celje se pogovarja z Metličićem

Metličić se bo pridružil Celjanom za naslednji dve sezoni. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Zanesljivi viri iz Celja pravijo, da se Celje Pivovarna Laško pogovarja z nekdanjim kapetanom hrvaške rokometne reprezentance in članom Ciudad Reala Petrom Metličićem.

Petar Metličić, zadnje sezone je igral v Ciudad Realu, naj bi Renatu Vugrincu in mladinskemu reprezentantu Žigi Mlakarju, ki je s slovensko izbrano vrsto osvojil tretje mesto v Evropi, delal družbo na položaju desnega zunanjega. Celjski klub nam informacije še ni mogel potrditi, rekoč, da bo, ko bo karkoli uradnega, takoj obvestil javnost. Hrvaški rokometaš pa se ni odzival na naše klice.

Metličić je sicer že v marčevskem pogovoru za zurnal24.si dejal, da Celju ne bo rekel ne. Pomemben dejavnik pri tem je bližina doma. Pivovarji so, ko je bil trener še Tone Tiselj, stopili v stik z njim, a se ni zgodilo nič konkretnega. Pred časom pa se je ob Metličićevem imenu omenjal tudi prihod v Koper.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.