Šport
35 ogledov

''Cenite naju po tenisu, ne izgledu''

marija šarapova ana ivanović EPA
Ruska teniška igralka Marija Šarapova si želi, da bi jo ljudje spoštovali zaradi njene teniške igre, ne pa privlačnega videza.

Na ekshibicijskem obračunu v Bogoti sta se pomerili nekdanji prvi igralki sveta Rusinja Marija Šarapova in Srbkinja Ana Ivanović.

Teniški lepotici, ki v karavani WTA veljata za pravi lepotni ikoni, si želita, da bi ju oboževalci cenili zarad njunih teniških veščin, ne pa zunanje lepote. ''Tenis je najpomembnejša stvar v mojem življenju in razlog, da sem danes tukaj,'' je na številna vprašanja o njenih manekenskih podvigih odgovorila Šarapova, nekdanja spremljevalka slovenskega košarkarja Saše Vujačića.

Zmagovalka štirih turnirjev za grand slam, ki trenutno zaseda četrto mesto na lestvici WTA, je še izrazila prepričanje, da sta si tako ona kot Ivanovićeva spoštovanje zaslužili s tenisom, ki ga vsakodnevno kažeta na igrišču. Zmagovalko ekshibicijskega obračuna je, kot je to že v navadi, odločil tretji niz, zmage pa se je z rezultatom 6:1, 1:6, 12:10 veselila SRbkinja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.