Šport
19 ogledov

Čestitke, Gašper!

Kdo je bil Žurnalov igralec četrte polfinalne tekme ZM Olimpije in Linza v Tivol Žurnal24 main
Medtem ko hokejisti ZM Olimpije drvijo velikemu finalu lige Ebel naproti, na spletnem portalu zurnal24.si delimo zeleno-bele drese. Nov srečni dobitnik je Gašper Cerar.
Gašper Cerar je bil eden izmed skoraj 500 kandidatov, ki so se potegovali za dres hokejistov Olimpije. Potem ko je prvi romal v roke Davida Vidmarja, je tokrat zmaj postal nov srečnež. Gašper je pravilno odgovoril na nagradno vprašanje, kdo je trener hokejistov ZM Olimpije. To je seveda ameriški strokovnjak Mike Posma, ki odlično vodi Ljubljančane skozi letošnjo končnico lige Ebel. Zmaji so namreč samo še eno zmago oddaljeni od uvrstitve v veliki finale, kjer jih že čaka Salzburg. Drugi, več sreče prihodnjič!

Morda že prihodnji teden, saj bomo čez en teden podelili nov dres Olimpije. Tokratno nagradno vprašanje se glasi: Kdo je bil Žurnalov igralec četrte polfinalne tekme ZM Olimpije in Linza v Tivoliju? Na voljo imate tri možnosti: Ralph Intranuovo, Alex Westlund ali Tomaž Vnuk. Z nekaj znanja in sreče se lahko tudi ti oblečeš v zeleno-beli dres Olimpije.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.