Šport
20 ogledov

Chisora: Kličko bo padel v osmi rundi

Vitalij Kličko Dereck Chisora Reuters
Britanec Dereck Chisora, izzivalec svetovnega prvaka Ukrajinca Vitalija Klička (verzija WBC), je v ponedeljek na novinarski konferenci v Münchnu napovedal, da bo v soboto poskrbel za nokavt v "magični" osmi rundi.

"Vitalij je prisoten že dolgo časa. On je kralj športa, toda prišel je čas, da pride nekdo, ki je mlad in svež," je pred sobotno borbo v olimpijski dvorani v bavarski prestolnici sprva dejal zelo samozavestni Dereck Chisora in nadaljeval: "To bo konec za Vitalija, obljubim vam. Končal bom vladavino Klička in pripravil veliko presenečenje v magični osmi rundi. Veliko jih je že poskušalo, toda niso imeli dovolj samozavesti in strasti, da bi to naredili, toda jaz to imam. Ne bojim se."

Na drugi strani je tudi 40-letni Vitalij Kličko napovedal gladko zmago. "Ko je dejal, da bo z menoj opravil v osmi rundi, sem ugotovil, da je ta fant zelo resen in nikoli se še nisem pripravil tako dobro za dvoboj. Toda povedal sem mu, da on ne bo tisti, ki me bo ustavil. Nihče me ne more. Vsem bom pokazal, zakaj sem prvak in zakaj vladam tako dolgo," je dejal Ukrajinec.

Vitalij je nazadnje v ringu sicer stal lanskega septembra, ko je nokavtiral Poljaka Tomasza Adameka. Chisora pa je decembra po deljeni sodniški odločitvi izgubil proti Fincu Robertu Heleniusu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.