Šport
44 ogledov

Čikaški indijanci do točke tudi na 24. tekmi zapored

chicago blackhawks Reuters
Hokejisti Chicago Blackhawks so v severnoameriški hokejski ligi NHL nadaljevali rekorden niz, saj so v domači dvorani pred 21.500 gledalci po zmagi nad Colorado Avalanche s 3:2 že na 24. zaporedni tekmi to sezono osvojili vsaj točko, v prejšnji pa je bilo takšnih 30. Junak tekme je bil Daniel Carcillo, ki je dosegel odločilni gol za zmago.

Daniel Carcillo se je po dveh poškodbah kolena po skoraj letu dni uspešno vrnil na led in k zmagi Chicaga prispeval gol manj kot minuto pred koncem rednega dela. "To ni normalno, veste," je o rekordnem nizu Chicaga dejal junak večera Carcillo:

"Ne vem, če je neresnično, a definitivno ni normalno. Zelo sem ponosen, da lahko igram za to moštvo in vsakič bom naredil vse, kar je v moji moči, da ekipi pomagam do zmage. Mislim, da to verjamemo in čutimo prav vsi v tem moštvu."

Na preostalih tekmah so Toronto Maple Leafs s 5:4 ugnali Ottawa Senators, Calgary Flames so bili s kar 4:1 boljši od San Jose Sharks, Anaheim Ducks pa so v domači dvorani Arrowhead Pond v Kaliforniji z 2:0 porazili Phoenix Coyotes.

Liga NHL, rezultati:

Toronto Maple Leafs : Ottawa Senators 5:4
Chicago Blackhawks : Colorado Avalanche 3:2
Calgary Flames : San Jose Sharks 4:1
Anaheim Ducks : Phoenix Coyotes 2:0

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.