Šport
23 ogledov

Clijsters: nesreča, zmaga, Wozniacki

Takole sta Kim in njen agent Bob razbila avtomobil turnirja v Dohi. (Foto: twitt
1/21
Žurnal24 main
Kim Clijsters je bila pred polfinalom turnirja v Dohi vpletena v prometno nesrečo. Izvlekla se je brez praske in je takoj zatem dvoboj s Sam Stosur dobila s 7:6 in 6:1. V finalu jo čaka Caroline Wozniacki.
Nesreča Kim ni zmedla. Proti Sam je udarjala, kot zna le ona. Poglejte.

Kim Clijsters je na poti na svoj polfinalni obračun ženskega sklepnega teniškega mastersa sezone v Dohi doživela prometno nesrečo, v kateri pa na srečo ni bila poškodovana. Četrta nosilka je v teniški center na dvoboj z Avstralko Samantho Stosur prišla pravočasno. In tudi zmagala. Četrto nosilko je premagala s 7.6 in 6:1. "V pomembnih točkah sem odigrala dobro in zato sem tudi dobila prvi niz. V drugem nizu pa se mi zdi, da je Sam padla v igri. Takoj sem imela priložnost za brejk in sem jo izkoristila. To mi je dalo dodatne samozavesti," je po zmagi pripovedovala Clijstersova.

Clijstersova je tik pred začetkom polfinala na Twitterju objavila fotografijo poškodovanih desnih vrat uradnega vozila, v katerem je bila, ter prometno nesrečo komentirala: "Pravkar smo imeli na poti do teniških igrišč nesrečo. Bilo je strašno, vendar je zdaj vse v redu. Avto pa je za na odpad."

V finalu zaključnega turnirja sezone 2010 bomo v nedeljo videli ponovitev lanskoletnega finala OP ZDA, saj je v drugem polfinalnem dvoboju prva igralka sveta Danka Caroline Wozniacki s 7:5 in 6:0 premagala Rusinjo Vero Zvonarjovo. V drugem nizu je slednja na servisu povsem odpovedala. V finale v konkurenci dvojic pa se je uvrstila naša Katarina Srebotnik.

WTA, finale sezone, polfinale:

Kim Clijsters (Bel/2) : Samantha Stosur (Avs/4) 7:6(3), 6:1
Caroline Wozniacki (Dan/1) : Vera Zvonarjova (Rus,3) 7:5, 6:0

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.