Šport
15 ogledov

Clijstersova pripravljena na Pariz

Clijstersova je pripravljena na nove izzive. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po odpovedih Roland Garrosa sester Williams za ljubitelje ženskega tenisa vendarle prihajajo spodbudnejše novice. Kim Clijsters je potrdila udeležbo na največjem peščenem turnirju sezone.

Nekdanja številka 1 svetovnega tenisa Kim Clijsters se počuti dovolj pripravljeno za nastop na drugem letošnjem turnirju za veliki slam, odprtem prvenstvu Francije. Na svoji uradni spletni strani je vsem navijačem sporočila, da je zelo vesela, ker bo lahko nastopila na OP Francije.

Sedemindvajsetletna tekmovalka je bila vse od začetka aprila na prisilnem počitku zaradi poškodb. Zmagovalka zadnjih dveh grand slamov - lanskega OP ZDA in januarskega OP Avstralije - je maja začela znova trenirati, prav na OP Francije načrtuje veliko vrnitev.

Sprva sicer ni nameravala nastopiti na Roland Garrosu, vendar pa je zdaj glede na zadnji napredek pri okrevanju prepričana, da bo lahko v Franciji znova v stari formi. Clijstersova je doslej na igriščih Roland Garrosa dvakrat zaigrala v finalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.