Šport
37 ogledov

Clijstersova vprašljiva za US Open

Kim Clijsters Žurnal24 main
Belgijska teniška igralka Kim Clijsters je zaradi poškodbe trebušne mišice predala dvoboj prvega kola WTA turnirja v Torontu, pod vprašajem pa je tudi njen nastop na US Opnu.

"Med dvobojem sem začutila, da gre na slabše. Ultrazvok je pokazal, da gre za delno raztrgano levo želodčno mišico," je povedala 28-letna Belgijka. Clijstersova je na uvodnem dvoboju turnirja v Kanadi na dvoboju proti Kitajki Ji Žengovi vodila s 6:3 in 1:2, a je, kot že omenjeno, morala dvoboj zaradi bolečin predati. Ogrožen je tudi njen nastop na US Opnu, kjer Belgijka brani naslova iz let 2009 in 2010. "Še vedno imam nekaj tednov, da poskušam narediti vse, da se pozdravim za US Open," puške v koruzo še ni vrgla Clijstersova.


Letošnje odprto prvenstvo ZDA se sicer začne 29. avgusta, če ne bo težav z vremenom, pa se bo zaključilo 11. septembra. Moški finale bo tako v New Yorku potekal na deseto obletnico napada na newyorški World Trade Center.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.