Šport
19 ogledov

Condit sprejel rematch z Diazem

Carlos Condit Nick Diaz UFC
Le dan po tem, ko je agent Carlosa Condita zavrnil možnost skorajšnjega vnovičnega obračuna njegovega varovanca z Nickom Diazem, se je zgodil preobrat. Condit je sprejel rematch, kdaj bo do njega prišlo, pa še ni znano.

Predsednik UFC Dana White je prek njemu tako ljubega twitterja obvestil širno javnost, da je začasni prvak velterske kategorije Carlos Condit sprejel nov obračun z Nickom Diazem. V petek naj bi bil Condit vs. Diaz 2 tudi uradno potrjen. “Govorice so točne. Carlos je sprejel borbo in v petek prihaja, da se dogovorimo,” je zapisal. Za spletni portal MMA Fighting je White dejal, da še nima datuma, kdaj bi do borbe lahko prišlo, saj je trenutno v Braziliji, kjer snemajo resničnostni šov The Ultimate Fighter. Po nekaterih informacijah bi se borca znova lahko srečala avgusta.

Spomnimo, v ponedeljek je Conditov agent Malki Kawa zatrdil, da ne razmišljajo o Diazu, temveč si želijo obračuna s prvakom Georgesom St-Pierrom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.