Šport
54 ogledov

Conor trdi, da je nazaj, UFC se ne strinja

conor mcgregor Profimedias
Conor McGregor je svoje navijače obvestil, da bo nastopil na dogodku UFC 200, njegove navedbe pa je negiral prvi mož UFC-ja Dana White.

Irski borec Conor McGregor je spisal novo poglavje kalvarije, ki obkroža njegov predvideni povratni dvoboj z Natom Diazom. Zvezdnik UFC-ja se ni želel ukloniti zahtevam vodstva tekmovanja in posledično kar na družabnih omrežjih namignil na predčasno upokojitev. 

UFC ga je izključil z dogodka UFC 200 in napovedal, da bo Diazu poiskal novega nasprotnika. McGregor jim je odvrnil, da ne bo plesal po njihovih notah, nato pa spet dvignil veliko prahu z objavo, da se vendarle vrača v tekmovanje.

''Z veseljem oznanjam, da sem NAZAJ na UFC 200,'' je v ponedeljek zapisal zvezdnik mešanih borilnih veščin in se direktorju tekmovanja zahvalil, da je zavoljo navijačev vse skupaj omogočil.

A očitno je McGregor znova deloval na lastno vest, saj UFC njegovo trditev zanika. ''Tvit je netočen,'' je dejal predstavnik tekmovanja, direktor Dana White pa je dodal: ''Od tiskovne konference se nismo pogovarjali s Conorjem. Ne vem, zakaj je to napisal.''

Conorjev nasprotnik Nate Diaz je na tiskovni konferenci, ki se je Irec ni udeležil, dejal, da ga dvoboj z drugim borcem ne zanima. ''Z veseljem oznanjam, da odhajam na počitnice,'' je kasneje zapisal na Twitterju.

Saga se tako nadaljuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.