Šport
11 ogledov

CR: Portugalska gre lahko do konca

Ronaldo Portugalska Turčija prijateljska tekma Lizbona Reuters
Prvi zvezdnik evropskega prvenstva Cristiano Ronaldo se ne boji skupine smrti na evropskem prvenstvu in je prepričan, da lahko Portugalci v Ukrajini in na Poljskem posežejo zelo visoko.

Portugalci so se na letošnje evropsko prvenstvo uvrstili prek dodatnih kvalifikacij, kjer so znova izločili Bosno in Hercegovino. Cristiano Ronaldo pa po bledih predstavah v kvalifikacijah ne navdušuje niti tik pred začetkom Eura v Ukrajini in na Poljskem. Minuli konec tedna so tako na prijateljskem srečanju z 1:3 izgubili proti Turčiji.

Prvi zvezdnik ekipe Cristiano Ronaldo verjame, da lahko Portugalci kljub vsemu posežejo visoko. "Moja Portugalska lahko na tem evropskem prvenstvu doseže nekaj velikega. Mislim, da bi lahko odšli do konca," je bil optimističen Ronaldo, ki še vedno zelo dobro pomni poraz Portugalske v finalu Eura izpred osmih let, ko se senzacionalno klonili proti Grčiji.

"Na vsaki tekmi v skupini moramo gristi od prve do zadnje minute. Imamo zelo težko skupino, tako da se bo treba od prvega trenutka naprej boriti za eno od prvih dveh mest," je še pristavil Cristiano Ronaldo, ki se bo skupaj s soigralci v skupini meril z Nemčijo, Nizozemsko in Dansko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.