Šport
32 ogledov

Cro Cop se poslavlja 10. marca

Mirko "Cro Cop" Filipović UFC Sherdog.com
Iz Hrvaške je prišla uradna novica, da se bo Mirko Filipović Cro Cop dokončno poslovil 10. marca v zagrebški Areni. Potem ko je izpolnil pogodbo do največje svetovne MMA-organizacije UFC, se je eden največjih svetovnih zvezdnikov odločil, da se vrne k svojim koreninam in se poslovi z borbo po pravilih K-1.

Za Cro Copa bo to prvi nastop pred domačo publiko po velikih uspehih, ki jih je sprva dosegal na Japonskem, nato pa še v Združenih državah Amerike. Na borilnem spektaklu K-1 Final Fight bodo ob najboljšem hrvaškem borcu vseh časov nastopili še številni drugi borci, med drugim tudi naš Miran Fabjan. Filipović je pred borbo v Zagrebu med drugim povedal: "Od nekdaj sem govoril, da bi se želel boriti pred domačo publiko in se tako zahvaliti vsem svojim navijačem, ki so me spodbujali skozi celotno kariero, a me nikoli niso imeli priložnosti videti v živo. Ta prireditev je bila načrtovana že za december, a smo jo morali zaradi poškodbe in operacije prestaviti. Vesel sem, da lahko javnost obvestim, da bom 10. marca nastopil v zagrebški Areni. Govora je o zelo kvalitetnem borilnem spektaklu. Poleg moje borbe ne bo manjkalo tudi drugih vrhunskih dvobojev in velikih imen svetovnega kickboksa. Glede na to, da sem kariero začel v K-1, menim, da je prav, da se na koncu vrnem k svojim koreninam. Prireditev bo potekala pod brandom ugledne japonske organizacije K-1. Moja in vse ostale borbe pa bodo potekale po pravilih K-1. Kmalu bodo znane vse podrobnosti v zvezi s prireditvijo, vključno z imenom nasprotnika, ki ga še ne bomo razkrili. Govora je o samem svetovnem vrhu, kot si ga hrvaška publika tudi zasluži." Več informacij o zadnjem slovesu Cro Copa naj bi prireditelji sporočili v kratkem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.