Šport
8 ogledov

Cro Cop se poslavlja 10. marca

Mirko "Cro Cop" Filipović UFC Sherdog.com
Iz Hrvaške je prišla uradna novica, da se bo Mirko Filipović Cro Cop dokončno poslovil 10. marca v zagrebški Areni. Potem ko je izpolnil pogodbo do največje svetovne MMA-organizacije UFC, se je eden največjih svetovnih zvezdnikov odločil, da se vrne k svojim koreninam in se poslovi z borbo po pravilih K-1.

Za Cro Copa bo to prvi nastop pred domačo publiko po velikih uspehih, ki jih je sprva dosegal na Japonskem, nato pa še v Združenih državah Amerike. Na borilnem spektaklu K-1 Final Fight bodo ob najboljšem hrvaškem borcu vseh časov nastopili še številni drugi borci, med drugim tudi naš Miran Fabjan. Filipović je pred borbo v Zagrebu med drugim povedal: "Od nekdaj sem govoril, da bi se želel boriti pred domačo publiko in se tako zahvaliti vsem svojim navijačem, ki so me spodbujali skozi celotno kariero, a me nikoli niso imeli priložnosti videti v živo. Ta prireditev je bila načrtovana že za december, a smo jo morali zaradi poškodbe in operacije prestaviti. Vesel sem, da lahko javnost obvestim, da bom 10. marca nastopil v zagrebški Areni. Govora je o zelo kvalitetnem borilnem spektaklu. Poleg moje borbe ne bo manjkalo tudi drugih vrhunskih dvobojev in velikih imen svetovnega kickboksa. Glede na to, da sem kariero začel v K-1, menim, da je prav, da se na koncu vrnem k svojim koreninam. Prireditev bo potekala pod brandom ugledne japonske organizacije K-1. Moja in vse ostale borbe pa bodo potekale po pravilih K-1. Kmalu bodo znane vse podrobnosti v zvezi s prireditvijo, vključno z imenom nasprotnika, ki ga še ne bomo razkrili. Govora je o samem svetovnem vrhu, kot si ga hrvaška publika tudi zasluži." Več informacij o zadnjem slovesu Cro Copa naj bi prireditelji sporočili v kratkem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.