Šport
26 ogledov

Cro Cop v Areni proti Rayju Sefu!

Mirko "Cro Cop" Filipović UFC Sherdog.com
Hrvaški Večernji list piše, da bo nasprotnik Mirka Filipovića Cro Copa na velikem spektaklu 10. marca v zagrebški Areni legendarni Novozelandec Ray Sefo.

Zanimivo, da so novinarji omenjenega časnika ime nasprotnika razkrili tudi samemu Mirku Filipoviću Cro Copu. "To pomeni, da je Sefo pristal? To prvič slišim, a sem zelo zadovoljen. Vem, da je bil v najožjem izboru, hoteli smo veliko ime, a si s tem, s kom se bom pomeril, nisem preveč spraševal in razbijal glave. Seveda verjamem, da bo naša publika in moji navijači bolj cenili pravega borca, kot da pripeljem kanto za nabijanje. Bolje 'poginiti' v veliki borbi, kot da mi pripeljejo nekoga, ki ga bom premagal brez težav," je za Večernji List dejal Cro Cop.

Če je Cro Cop za spektakel v Areni želel atraktivnega nasprotnika, se mu je s Sefom želja zagotovo uresničila. Novozelandec ima bogato K-1 kariero z 78 borbami - 56 zmag (38 s KO) in 21 porazov, nekaj izkušenj pa ima tudi iz boksa in MMA-ja. V zadnjem času deluje predvsem kot glavni trener boksa v Xteme Couture gymu v Las Vegasu. Sefo se je kar petkrat okitil z naslovom svetovnega prvaka v muay-thaiu, kar osemkrat pa je bil finalist K-1 World Grand Prixa. V karieri pa je že premagoval borce kot so Jerome LeBanner, Peter Aerts, Mark Hunt, Mike Bernardo in Stefan Leko. Vsekakor vse prej kot lahka naloga za Cro Cop, če bo želel razveseliti svoje navijače.

Na spektaklu Cro Cop Final Fight bomo tako zagotovo videli kar nekaj odličnih dvobojev. Fightsite.hr piše, da bodo nastopili tudi Daniel Ghita, Mourad Bouzidi, Freddy Kemay in številni drugi odlični borci. V Areni pa bomo 10. marca svojega predstavnika imeli tudi Slovenci. Miran Fabjan naj bi se pomeril z izkušenim Hrvatom Ivanom Posavcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.