Šport
7 ogledov

Cro Cop: "Verjemite mi, to bo spektakel"

Mirko Filipović se želi posloviti z zmago. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Mirko Cro Cop Filipović korak za korakom razkriva podrobnosti velikega marčevskega spektakla v Areni, ko naj bi se tudi uradno poslovil od borilnih veščin. V Zagrebu tudi Jerome Le Banner, Ray Sefo …

Hrvaški 24sata piše, da Mirko Cro Cop Filipović po poškodbi tetive na desni roki znova lahko trenira brez težav. Zdravniki so sprva grozili, da bi Cro Cop celo lahko imel dolgoročne posledice, na srečo pa se je vse dobro končalo. Zdaj je že povsem osredotočen na marčevski spektakel v Areni: "Zdravniki so navdušeni, tetiva se je povsem zarasla. Sedaj začenjam s pripravami na borbo v Areni," je dejal Cro Cop in najavil, da bodo gledalci marca priča vrhunskemu K-1 spektaklu, ki jih pomnimo iz zlatih časov Japonske: "Moj nasprotnik še ni stoodstotno potrjen, zato njegovega imena ne želim objaviti v javnosti. Toda v Zagreb prihajajo nekatera največja imena tega športa. Prišel bo Francoz Le Banner in Novozelandec Ray Sefo in še nekateri drugi. Verjemite mi, to bo spektakel."

Očitno se nam v Areni res obeta pravi spektakel. Tako Jerome Le Banner kot Ray Sefo veljata za veliki legendi borilnih veščin. Le Banner je zagotovo eden največjih in najboljših borcev v zgodovini K-1, ki pa nikoli ni osvojil prestižnega K-1 Grand Prixa. Na drugi strani tudi Sefo nikoli ni dobil K-1 GP, a je zato osvojil kar pet naslovov svetovnega prvaka v muay thaiu. Ni kaj, marca nas čaka spektakel brez primere. Cro Cop, Le Banner, Sefo, Miran Fabjan in mnogi drugi. Tega ne smete zamuditi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.