Šport
31 ogledov

Cro Cop za slovo od UFC proti Nelsonu

Mirko Filipović se želi posloviti z zmago. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Najboljši hrvaški MMA-borec Mirko Filipović Cro Cop je za hrvaški spletni portal gol.hr razkril, da ga njegova zadnja borba za organizacijo UFC čaka 29. oktobra na UFC 137 proti Royu Nelsonu.

"Lahko vam ekskluzivno potrdim, da bo moja zadnja borba za UFC na sporedu 29. oktobra v Las Vegasu proti Royu Nelsonu. To bo odlična borba, zelo bom motiviran. Govora je o srčnem borcu. Za ta dvoboj se pripravljam že od svoje zadnje borbe. Pripravljen sem solidno in se dvoboja že veselim. To je pravi nasprotnik, zelo je nevaren. Nekateri so ga podcenjevali zaradi brade in trebuha, toda ko zadene, ni dobro. Zelo zanimivo bo," je Mirko Filipović - Cro Cop ekskluzivno dejal za hrvaški spletni portal gol.hr. Roy Big Country Nelson je v 21 borbah vpisal 15 zmag. V zadnjih dveh borbah pa je izgubil proti Juniorju Dos Santosu in Franku Miru (po točkah). Na UFC 137 se bosta v glavni borbi večera sicer pomerila Georges St-Pierre in Nick Diaz.

Cro Cop se je med drugim dotaknil tudi Chaela Sonnena, ki je pred kratkim dobesedno užalil Hrvata in dejal, da naj bi bile vse njegove borbe na Japonskem nameščene. "Govora je o diplomiranem idiotu. Žal mi je le, da nima 20 kilogramov več, saj bi ga z veseljem premikastil. Toda ima 80 kilogramov in do borbe med nama ne more priti. Toda morda pride na Hrvaško in ga bo nekdo stresel iz hlač," je bil brez dlake na jeziku Filipović.

Cro Cop je v zadnjih letih in po nekaj težkih porazih večkrat dejal, da razmišlja o odhodu v pokoj, a je po nekaj prespanih nočeh vedno spremenil svoje mnenje. Kot pravi, se lahko zgodi, da bo tudi po borbi z Nelsonom ostal aktiven. "Ne vem, strah me je konca kariere. Rekel sem, da se ne bom več boril, toda ko si nabereš novih moči, ugotoviš, da je to tvoje življenje in da brez tega ne moreš živeti," je za gol.hr med drugim še dejal Mirko Filipović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.