Šport
60 ogledov

"Cukrček" na Stade de France

zlatan ibrahimović EPA
Stadion Stade de France v pariškem predmestju Saint Denis bo popoldne (ob 18. uri) gostil obračun med Irsko in Švedsko, ki bi znal postreči z imenitnim vzdušjem.

Navijaški armadi z Irske in Švedske že od petka dalje skrbita za pestro dogajanje v navijaških središčih v Parizu. Pri tem prednjačijo Irci, ki so se na Euro odpravili brez večjih rezultatskih ambicij, tako da se z raznimi nogometnimi debatami niti ne obremenjujejo.

"Res imamo slabo reprezentanco, a važno, da smo zraven," je bilo moč v zadnjih dneh slišati iz ust Ircev, ki so sklenili navijaško "koalicijo" s Hrvati, obenem pa so se veliko družili tudi s Švedi, ki so ravno tako znani kot vedno žejni, a zelo miroljubni obiskovalci nogometnih spektaklov.

In kako svoje možnosti za uspeh komentirajo Skandinavci? "Za preboj v osmino finala je ključna tekma proti Ircem, ki jih preprosto moramo premagati. Upamo, da bo Zlatan na svojem nivoju."

Kljub precej skromnim apetitom obeh reprezentanc, je današnji dvoboj vreden ogleda, saj bodo tisoči glasnih Ircev in Švedov zagotovo znali pričarati pravo navijaško kuliso. Hrvat Jakov, ki si začasno služi kruh v Parizu, je tako raje izpustil včerajšnjo tekmo svojih rojakov proti Turkom in evre namenil nakupu vstopnice za spektakel na Saint Denisu.

"Zaradi vsem znanih afer vodilnih mož naše nogometne zveze, me res nič ne vleče na tekme Hrvaške. Spoznal sem nekaj Škotov, ki so mi priskrbeli vstopnico za tekmo Irska - Švedska. Sodeč po dogajanju na pariških ulicah je šov zagotovljen."

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.