Šport
1334 ogledov

Usik: "Da se ga bojim? Bojim se samo žene"

Usik Profimedia
Svetovni prvak težke kategorije Oleksander Usik se je odzval na obtožbe Deontayja Wilderja.

Ukrajinski težkokategornik Oleksander Usik, svetovni prvak po verzijah IBF, WBA in WBO, se po propadlih pogajanjih s Tysonom Furyjem ozira za novimi izzvimi.

Med možnimi nasprotniki se omenja tudi "bronastega bombarderja" Deontayja Wilderja, ki pa Usika obtožuje izmikanja.

"Jaz sem takoj za, vendar je Usika malo strah. V bistvu ga je zelo strah. Zelo sem na tekočem v tem poslu, zato vem, kako reči stojijo. Pripravljen sem se pomeriti kjerkoli in kadarkoli. Njegova ekipa to dobro ve," je povedal Wilder.

"Nisem tip boksarja, ki bi pogojeval dvoboje. Verjamem, da vsi moramo jesti, zato bi si morali pomagati. Ne kot nekateri, ki se izogibajo tako, da si postavijo previsoko ceno. Vsi tvegamo glavo, zato bi morali biti vsi upravičeni do kosa pogače. Nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo v ringu," še meni Američan.

Wilder | Avtor: Print Screen Print Screen

Na odgovor Usika mu ni bilo potrebno dolgo čakati.

"Lepo te prosim, nehaj s tem. Spoštujem ga in takšen je tudi moj odnos do njega. Kakšne so to izjave, da se bojim? Bojim se samo tega, da bi ujezil svojo ženo," je povedal svetovni prvak.

Usik se bo konec avgusta v ringu pomeril z izzivalcem Danielom Duboisom.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.