Šport
17 ogledov

Dahlem: Ne vem, kaj naj še naredimo?

Fabian Dahlem Saša Despot
"Sprožili smo kar dvajset strelov več od tekmecev, a ponovno izgubili. Ne vem, kaj naj še naredimo, da pridemo do zmage?" se je po sinočnjem porazu proti Dornbirnu (1:2) spraševal trener Telemach Olimpije Fabien Dahlem.

"Če pogledamo skupno statistiko, smo proti vratom Dornbirna sprožili kar 51 strelov. Kaj sploh lahko še naredimo? Težko je. Borimo se, a nismo nagrajeni za naš trud," je bil po sinočnjem porazu razočaran trener zmajev Fabien Dahlem.

Ljubljančani so z novo rezultatsko ničlo izgubili tudi teoretične možnosti za četrtfinale Lige Ebel, tako da je bilo po zadnjem pisku sirene razočaranje v domačem taboru še toliko večje, čeprav je bilo že pred dvobojem jasno, da Olimpija glede na slabo formo in kadrovsko podhranjenost moštva, o končnici lahko le sanja.

"Igrali smo brez petih pomembnih mož, a smo se kljub temu borili, tako da lahko svojim igralcem le čestitam. Smo v težkem položaju, vendar bomo garali do konca. Pred nami so še štiri tekme, ki jih bomo skušali izkoristiti na najboljši način," je dodal Dahlem.

"Če ne daš, dobiš"

Ljubljančani so po zaslugi Žige Pešuta v 14. minuti prišli do vodstva, a so motivirani gostje, ki z zmago ostajajo v igri za končnico, v nadaljevanju dvakrat našli pot do domače mreže, kar je bilo dovolj za zmago.

"Odigrali smo odlično tekmo. Hitro smo povedli, a nato prejeli nesrečen zadetek, po katerem smo malce padli v igri. Kljub temu smo bili skozi celotno tekmo boljše moštvo in nezasluženo izgubili. Težko je igrati proti tekmecem in obenem še proti sodnikom," je bil po tekmi slabe volje Pešut, ki je žaloval za zamujeno priložnostjo: "Če ne daš, dobiš. To se je proti Dornbirnu še enkrat več izkazalo za pravilo. Škoda te tekme, ker bi si zaslužili zmago."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.