Šport > Nogomet
25 ogledov

"Dajte mi že pofu... mir"

lionel messi EPA
Lionel Messi je očitno izgubil potrpljenje z navijači argentinske reprezentance.

Večino časa vljudni Lionel Messi je naposled le priznal, da ga jezijo kritike, ki letijo na njegov račun ob igranju za argentinsko reprezentanco. Nekateri navijači so mnenja, da se zvezdnik v izbrani vrsti trudi precej manj kot pri Barceloni.

"Prišli smo v finale svetovnega prvenstva, imeli celo lepše priložnosti od Nemčije, a smo izgubili v podaljšku. Bili smo tudi v finalu Cope Americe, kjer smo izgubili po streljanju enajstmetrovk. Izjemno me razjezi, ko ljudje kritizirajo brez vsakega razmišljanja. Pustite me pofu... pri miru. Pa saj nismo izpadli v drugem krogu," je v intervjuju za Tyc Sports dejal Messi.

Ta je moral razložiti tudi svoje neprepevanje himne. "Tako sem se odločil. Ni mi je treba peti, da bi jo čutil," je povedal zvezdnik, ki se sicer že veseli novih nastopov za izbrano vrsto. Že junija bo na vrsti nova Copa America "To bo zelo lepo, reprezentanca je vedno moja prioriteta."

Petinštirideseto Copo bodo sicer gostile ZDA. Tekmovanje bo potekalo od 3. do 26 junija, Copa America pa bo na svojo stoto obletnico prvič izvedena zunaj Južne Amerike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.