Šport
17 ogledov

Dallas v gosteh presenetil prvo ekipo lige

pittsburgh penguins Reuters
S 95 točkami vodilna ekipa lige NHL St. Louis Blues je doma po podaljšku izgubila z Dallas Stars (2:3).

Drugi v ligi ostajajo tokrat prosti Anaheim Ducks s 93 točkami, na tretjem mestu pa je ekipa Pittsburgh Penguins (92), ki je doma premagala Washington Capitals (2:0). Na osmem mestu je ekipa Los Angeles Kings; Anže Kopitar bo s soigralci v domačem Staples Centru igral v noči na petek po slovenskem času z moštvom Toronto Maple Leafs.

Hokejisti so odigrali devet tekem. V Pittsburghu je v prvi tretjini zadel Jussi Jokinen, v tretji tretjini pa se je med strelce vpisal še Sidney Crosby. Domači vratar Marc-André Fleury je obranil 32 strelov in še petič v sezoni ostal nepremagan.

Florida Panthers so izgubili dvoboj s Phoenix Coyotes (1:3), San Jose Sharks so bili prepričljivo boljši od Toronto Maple Leafs (6:2). Dve tekmi se nista končali že po rednem delu. Minnesota Wild je šele po kazenskih strelih klonila proti Edmonton Oilers (3:4), St. Louis Blues pa je bil po podaljšku slabši od Dallas Stars (2:3). Odločilni gol je v četrti minuti dodatka dosegel Jamie Benn.

Liga NHL, rezultati:

Buffalo Sabres : Nashville Predators 1:4
Columbus Blue Jackets : Detroit Red Wings 4:1
Philadelphia Flyers : New Jersey Devils 1:2
Carolina Hurricanes : New York Rangers 3:1
Pittsburgh Penguins : Washington Capitals 2:0
Florida Panthers : Phoenix Coyotes 1:3
Minnesota Wild : Edmonton Oilers 3:4**
St. Louis Blues : Dallas Stars 2:3*
San Jose Sharks : Toronto Maple Leafs 6:2
* – po podaljšku
** – po kazenskih strelih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.