Šport > Nogomet
36 ogledov

De Gea rekel ''ja'' Real Madridu

david de gea EPA
David de Gea naj bi po poročanju španskih medijev pristal na selitev k Real Madridu, kjer bi zamenjal veterana Ikerja Casillasa. Eden od razlogov naj bi bil tudi slab odnos z Louisom van Gaalom.

Novinar španskega televizijskega programa La Sexta trdi, da David de Gea v prihodnji sezoni ne bo igral za Manchester United. Čuvaj mreže naj bi namreč pristal na selitev na Santiago Bernabéuu, če bo Real Madridu uspelo ugoditi zahtevam angleškega prvoligaša.

''David de Gea je rekel 'ja' Real Vratar Manchester Uniteda želi v prihodnji sezoni obleči Realov beli dres. Manjka samo še dogovor med obema kluboma,'' trdi Josep Pedrerol.

Real bi z De Geo dobil dolgoročno zamenjavo za Ikerja Casillasa, ki bo po besedah trenerja Carla Ancelottija ostal član kraljevega kluba.

Mediji o prihodnosti španskega vratarja, ki se je rdečim vragom pridružil leta 2011, špekulirajo že več mesecev, zato bo De Gea prav gotovo osrednja saga poletnega prestopnega roka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.