Šport
19 ogledov

De La Hoya v novem škandalu

Oscar De La Hoya se ne bi tako prešerno smejal, če bi vedel, da ga bo bivša ljub Žurnal24 main
“Golden Boy” Oscar De La Hoya se je le par mesecev po priznanju, da je odvisen od kokaina in alkohola ter da se rad oblači v ženska oblačila, znašel v novem škandalu.

Po poročanju časnika New York Post bodočega člana boksarske hiše slavnih toži 25-letna manekenka Angelica Marie Cecora. Nekdanji šampion naj bi jo marca lani, kmalu zatem, ko se je vrnil z obiska vojakov v Iraku, spolno nadlegoval, jo zadrževal proti njeni volji in bil z njo čustveno nasilen.

De La Hoya naj bi Cecoro spoznal prek spletne strani njene agencije. Predstavil se je kot Thomas Crown in iskal dekle, da bi ga sprostilo. Niti v sanjah si ni predstavljala, da sprostitev pomeni oblačenje v njena oblačila, uživanje kokaina, seks z njo in njeno sostanovalko ter da bo naslednje jutro morala plačati račun za hotelsko sobo. Cecora se je po dolgem času odločila spregovoriti, saj želi zaščititi ostala dekleta. Tu je samo nekaj njenih izjav iz intervjuja za NY Post:

"Rekel je, da v Iraku ni bilo deklet in alkohola, da se je moral sprostiti. Ko je bilo večerje konec, se je odločil, da želi z menoj preživeti celo noč."

"Začel se je oblačiti v moja oblačila. Oblekel je tudi moje spodnje perilo. S seboj sem imela krilo. Tudi to je oblekel."

"Seksala sva. Če bi želela oditi, ne bi sprejel moje zavrnitve."

"Naročil je, da mu v sobo dostavijo drogo. Poizkušala sem jo skriti, da bi ga imela pod nadzorom, a je želel več in več."

"Prosil jo je (sostanovalko), če lahko s seboj prinese nekaj spodnjega perila, vibratorje, igrače …"

"Ves čas je bil nag, oblečen v najino spodnje perilo in nič več."

Komentar ni potreben.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.