Šport
22 ogledov

Deja vu: ata Favre se vrača!

1/19
Žurnal24 main
41-letni legendarni podajalec Brett Favre se je vrnil v Minnesoto. Uradno še ni, a vse kaže, da bo odigral 20. sezono. Vikings bodo tako lahko šli na naslov prvaka. V galeriji poglejte vrhunce njegove kariere.

Minnesota Vikings so na letalo posadili Steva Hutchinsona, Ryana Longwella in Jareda Allena, tri najboljše prijatelje Bretta Favra iz vrst svojega moštva, in jih poslali na dom igralca, ki bo jeseni dopolnil 41 let. Nekaj ur kasneje se je klubsko letalo vrnilo s četverico. Trikratni MVP lige in udeleženec 11 Pro Bowlov se je tako vrnil v Minnesoto in vse kaže, da bo odigral svojo 20. sezono v ligi NFL. "Povedali smo mu, kako radi igramo z njim in si želimo, da se vrne," je ob vrnitvi dejal Hutchinson. "Šli smo k njemu domov, nekaj časa smo se pogovarjali in na koncu je rekel ja," razkriva Longwell. Novinarji in kamere so jim seveda sledile na vsakem koraku – kot je to Favru najljubše. "Brett Favre za predsednika," je na Twitterju zapisal lovilec Vikingsov Bernard Berrian.

Favre – kraljica drame
Prvič se je upokojil po svoji 17. sezoni z Green Bay Packers, a si po nekaj mesecih premislil.  Packers ga niso želeli za prvega podajalca, k Vikingsom, kamor je želel, pa ga niso želeli poslati. Tako je predlani pristal pri New York Jetsih, lani pa vendarle zaigral za Vikings, največje rivale Packersov.

To sredo malo pred sedmo zvečer (po srednjeevropskem času) bo eden najbolj priljubljenih igralcev (na drugi strani pa osovražen zaradi vse drame, ki jo z upokojevanjem in vračanjem zganja v zadnjih treh letih) spregovoril na novinarski konferenci. Še naprej se poraja vprašanje, kako je z njegovim gležnjem. Tega si je resno poškodoval na finalni tekmi konference minule sezone in moral na operacijo. Gotovo je eno: Brett si kariere (po eni svojih najboljših sezon) ne želi končati s prestreženo podajo, porazom in poškodbo. Vikings bodo z njim kandidati za prvaka in pot do tako želenih prstanov lahko čez dobra dva tedna začnejo z maščevanjem New Orleans Saintsom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.