Šport
54 ogledov

Denić ni več trener Maribora

boris denić slovenija rokomet sp katar 2015 EPA
Vodstvo rokometnega kluba Maribor Branik je danes sporočilo, da je sporazumno prekinilo sodelovanje s trenerjem Borisom Denićem.

O nasledniku na trenerskem mestu ekipe, ki je na devetem mestu prvenstvene lestvice, bodo v Mariboru odločili do konca tedna.

Denić je mariborske rokometaše vodil leto dni, v prejšnji sezoni pa je bil blizu uvrstitve v finale državnega prvenstva. Letos ni bil tako uspešen, saj je mariborski klub po petih krogih nove sezone šele na devetem mestu prvenstvene lestvice z eno zmago in enim neodločenim izidom ob treh porazih.

"Najprej bi se Borisu Deniču radi zahvalili za ves vložen trud in pozitivno energijo, ki jo je v času svojega delovanja doprinesel moštvu. Vendar so nas slabi rezultati na začetku sezone primorali k temu, da naredimo določeno spremembo. Tako smo brez kakršnihkoli težav dosegli sporazumno prekinitev sodelovanja, Borisu Deniču pa na njegovi nadaljnji trenerski poti želimo veliko sreče in uspehov. Kdo bo nov trener, bo znano do konca tedna," je sporočilo vodstvo Maribora Branika.

Denić je letos enkrat že končal sodelovanje na trenerskem mestu, saj se je maja poslovil kot selektor slovenske izbrane vrste, ki jo je vodil pet let, nasledil ga je Veselin Vujovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.