Šport
2 ogledov

Denič poklical Marguča in Jelena

Gašper Marguč se bo prvič preizkusil tudi v članski reprezentanci. (Foto: RZS) Žurnal24 main
Zaradi poškodb Matjaža Brumna, Vida Kavtičnika in Matevža Skoka je vršilec dolžnosti selektorja slovenske rokometne reprezentance Boris Denič za tekmi s Portugalsko in Belorusijo poklical dva Gašperja.

Na seznamu 22 igralcev, ki ga je vršilec dolžnosti selektorja moške slovenske članske reprezentance Boris Denič objavil prejšnji petek, je zaenkrat prišlo do dveh sprememb. Namesto poškodovanega  Matevža Skoka je povabilo na priprave dobil Gašper Jelen (Maribor Branik), dodatno pa je poklican še Gašper Marguč (Celje Pivovarna Laško), ki je bil na poletnem mladinskem EP izbran v najboljšo sedmerko. Pod vprašajem pa je tudi nastop Matjaža Brumna (Cimos Koper).

Štiri dni po tekmi s Portugalsko čaka Deničevo četo še prvo gostovanje, tekmec pa bo izbrana vrsta Ukrajine (v skupini je še Poljska).

Slovenska reprezentanca se bo na pripravah zbrala v nedeljo, 24. oktobra 2010. Na trenutnem seznamu je zdaj 23 igralcev, zelo verjetno pa bo prišlo še do kakšne spremembe. Skoraj zanesljivo bo prvo tekmo v kvalifikacijah za Euro 2012, ki jo bo Slovenija odigrala v sredo, 27. oktobra, ob 20.15 v celjski dvorani Zlatorog proti Portugalski, zaradi poškodbe izpustil Vid Kavtičnik (Montpellier, Francija).

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.