Šport
42 ogledov

Deset dolarjev za ogled tehtanja

pas wbc pacquiao mayweather EPA
Navijači, ki si bodo želeli ogledati uradno tehtanje Mannyja Pacquiaoa in Floyda Mayweatherja, bodo moral za to odšteti deset dolarjev.

Za nenavadno potezo so se odločili prireditelji boksarskega dvoboja stoletja, ko se bosta 2. maja v Las Vegasu pomerila Manny Pacquiao in Floyd Mayweather, saj bodo za uradno tehtanje, ki bo dan prej, zaračunavali vstopnice. Tisti, ki si ga bo želel ogledati, bo moral odšteti deset dolarjev.

"Tehtanje je eden od vrhuncev pred začetkom dvoboja," je odločitev prirediteljev pojasnil Leonard Ellerbe, izvršni vodja promotorske ekipe Floyda Mayweatherja, medtem ko je Bob Arum, promotor Mannyja Pacquiaoa dodal: "Prepričani smo, da si številni navijači želijo to videti v živo. Zbrani denar bo šel v dobrodelne namene."

Odločitev prirediteljev dvoboja najboljših boksarjev v velterski kategoriji, Mayweather ima v lasti pasova svetovnega prvaka po različicah WBC in WBA, Pacquiao pa je prvak v različici WBO, je nenavadna, saj je bil do zdaj ogled uradnega tehtanja brezplačen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.