Šport
26 ogledov

Deveta zmaga za Kopitarja

Jonathan Quick in Dustin Brown – vratar in dvakratni strelec za Kings. (Foto: Re Žurnal24 main
Anže Kopitar s svojimi Los Angeles Kings nadaljuje dobre predstave v ligi NHL. V noči na petek so hokejisti iz mesta angelov ugnali Tampo Bay Lightning z 1:0. Kopi se tokrat ni vpisal med strelce ali podajalce.

Hokejisti moštva Los Angeles Kings so v 12. nastopu nove sezone hokejske lige NHL dosegli že svojo deveto zmago. Ponoči so v domači dvorani z golom Justina Williamsa z 1:0 ugnali ekipo Tampa Bay Lightning. Vratar Jonathan Quick je zbral 24 obramb, edini Slovenec v ligi Hrušičan Anže Kopitar pa je v statistiko vpisal štiri strele na nasprotni gol. Los Angeles je z novo zmago spet prevzel vodstvo na lestvici na zahodu in v ligi.

"Ko igraš proti taki ekipi, kot je izredno močna Tampa, moraš biti ves čas zbran. Moraš nadzorovati igro in to je nam danes odlično uspelo. Nismo jim dopustili veliko priložnosti, na to moramo biti ponosni. Mogoče v napadalnem delu nismo bili tako dobri, mogoče bi lahko dosegli več golov, toda dve točki sta dve točki," je bil zadovoljen slovenski reprezentant Anže Kopitar, ki tokrat ni dosegel točke, v statistiko je vpisal le štiri strele.

Liga NHL:

Los Angeles Kings : Tampa Bay Lightning 1:0
Williams, Kopitar 4 streli

Philadelphia Flyers : New York Rangers 4:1
Richards, Betts, Zherdev, Pronger; Dubinsky

Atlanta Trashers : Columbus Blue Jackets 0:3
Brassard, Voracek, Umberger

Ottawa Senators : Ney York Islanders 4:1
Gonchar, Hale, Spezza, Kelly; Moulson

St. Louis Blues : San Jose Sharks 2:0
D'Agostini, Perron

Colorado Avalenche : Vancouver Canuks 1:3
Van der Gulik; Kesler, Sedin, Torres

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.