Šport
23 ogledov

Dež odplaknil superveleslaloma

Tina Maze je presegla tisočico in sezono končala kot tretja najboljša. (Foto: Re Reuters
Na finalu alpskih smučark in smučarjev v Lenzerheideju je prav tako deževno vreme kot pri nas in preštevilne dežne kaplje so tudi krive za odpoved obeh današnjih superveleslalomskih tekem.

Dež in slaba vremenska napoved sta preprečila današnjo izvedbo superveleslalomov za svetovni pokal v švicarskem Lenzerheideju. Ženski superveleslalomski kristalni globus si je še predčasno v Trbižu privozila Američanka Lindsey Vonn, moškega pa je brez sklepnega boja dobil Didier Cuche. V Lenzerheideju sta v petek in soboto predvidena še slalom in veleslalom, v nedeljo pa ekipna tekma.

Tina Maze je svoj pogled že usmerila v prihodnost po koncu sezone. "Poškodba noge je bila pred svetovnim prvenstvom punktirana z blokado in zdaj ta nekoliko popušča. Dogovorjeni smo, da grem takoj po koncu sezone, v ponedeljek, 21. 3., te stvari uredit v ljubljanski klinični center," je povedala za Žurnal24.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.