Šport
12 ogledov

Diego: "Mojega obdobja je konec!"

Okrog deset tisoč ljudi je v ponedeljek pozdravilo argentinske nogometaše ob nji Žurnal24 main
Po katastrofalnem porazu proti Nemčiji (0:4) so se Argentinci poslovili od svetovnega prvenstva. Selektor Diego Maradona ni odstopil. V ponedeljek je po prisrčnem sprejemu namignil na to, da se poslavlja.
Tako, mojega obdobja je konec. Dal sem vse od sebe. Zdaj želim uživati z družino.
Diego Armando Maradona, selektor Argentine

Argentina je danes v pravem karnevalskem vzdušju sprejela svoje junake, ki so se z najboljšim nogometašem sveta Lionelom Messijem in najboljšim (?) trenerjem na svetu Diegom Armandom Maradono vrnili po še enem razočaranju na svetovnem prvenstvu. Kljub prisrčnemu sprejemu in klicem "Diego ostani!" je njihov nogometni bog za Crónica TV izjavil, da se je njegovo obdobje selektorja Argentine "zaključilo".

"Tako. Mojega obdobja je konec. Dal sem vse od sebe," je dejal Maradona. "Zdaj želim uživati z družino," je še dodal. Kljub temu do zdaj še ni podal odstopne izjave odgovornim na argentinski nogometni zvezi (Asociación del Fútbol Argentino/AFA), ki njegove izjave ne komentirajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.