Šport
36 ogledov

Dimitrov pomagal Noletu: Marija ne bo vesela

Djoković Đoković Šarapova turnir ekshibicija the Boodles 2013 Youtube
Dežurni šaljivec teniške karavane Novak Đoković si je na ekshibicijskem turnirju v Stoke Parku spet privoščil Marijo Šarapovo. Srbu je pomagal tudi njen fant Grigor Dimitrov.

"Jaz bom oponašal hojo!" je povezovalki programa dejal Grigor Dimitrov. "Jaz bom oponašal servis!" je pribil Novak Đoković, oba pa sta nato z oponašanjem Marije Šarapove poskrbela za nekaj smeha med zbranimi na tradicionalnem ekshibicijskem turnirju v Stoke Parku blizu Londona.

Na turnirju The Boodles se vsako leto pred začetkom Wimbledona v dvobojih tipa "bolj za šalo kot zares" pomerijo najboljši teniški igralci sveta. Đoković je enega največjih rivalov premagal v treh nizih s 5:7, 6:3 in 10:6.

Po koncu dvoboja sta Srb in Bolgar ugodila želji povezovalke programa, naj prikažeta nekaj znamenitih Đokovićevih oponašanj kolegov iz teniške karavane. Đoković se je spet izkazal in ob začetnem servisu tudi močno zakričal.

Vprašanje pa je, če bo Marija navdušena nad tem, da je "Noletu" ob vsem tem pomagal prav njen spremljevalec ... "Nekdo bo nocoj spal zunaj," je zapisal eden izmed uporabnikov na YouTubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.