Šport
19 ogledov

''Ding'' in ''bam'' s palice Anžeta Kopitarja

anže kopitar Profimedias
Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar je na tekmi z ekipo Carolina Hurricanes dosegel šesti in sedmi zadetek v letošnji sezoni, kar pa ni zadostovalo za zmago Los Angeles Kings.

Kralji iz mesta angelov so si privoščili drugi zaporedni spodrsljaj na domačem ledu in po 20 odigranih tekmah ostajajo pri 12 zmagah in osmih porazih. 

V domači ekipi je bil najbolj razpoložen slovenski  reprezentant Anže Kopitar, ki je v drugi tretjini znižal na 2:3, v tretji pa postavil končnih 3:4. Kralji so kljub porazu ostali na drugem mestu pacifiške skupine.

Kopitar, ki ima na svojem računu deset točk (sedem golov, tri podaje), je oba uspešno izvedena strela delil z več kot 135.000 oboževalci na družabnem omrežju Facebook.

''Dinggggg,'' je pripisal prvemu zadetku. ''Bammmm,'' pa je dodal drugemu.

Kljub porazu pa Hrušičan ni bil pretirano razočaran, saj se je z mislimi že preselil k naslednji tekmi. ''Naslednja nocoj,'' je zapisal 28-letnik.

Kralje v noči na torek čaka tekma s Florido Panthers. 

Dinggggg #6thOfTheSeason #GKG

Posted by Anze Kopitar on 22. november 2015

Bammmm #7thOfTheSeason #GKG

Posted by Anze Kopitar on 22. november 2015

Wasn't the best one despite 2 goals... Next one, tonight! #GoOn #GKG

Posted by Anze Kopitar on 22. november 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.