Šport
3434 ogledov

Direktor klinike za zdravljenje odvisnosti na letališču ujet z zavojčkom heroina

Vrečka prepovedanih drog Profimedia
Srbijo pretresa prvovrstni škandal. Nekdanji rokometaš Crvene zvezde Miloš Medenica je bil aretiran, ker so v njegovem spodnjem perilu našli vrečko s heroinom. Nič takšnega, če ne bi Medenica opravljal tudi funkcijo direktorja klinike za zdravljenje odvisnosti.

Policisti so ga v nedeljo aretirali na beograjskem letališču Nikola Tesla, potem ko se jim je zdel sumljiv zaradi živčnega postopanja sem ter tja. Ko so od njega zahtevali potni list, se mu je snelo in je nanje začel kričati, sledil je pregled in policisti so v njegovem spodnjem perilu našli 8 gramov prepovedane droge heroin.

Medenica je direktor klinike "MedTim" postal letos, le nekaj mesecev po prevzemu pomembne funkcije pa je "padel" z osmimi grami heroina, ugotavlja hrvaški 24sata. Na spletni strani klinike, direktor katere je Medenica, piše, da gre za moderno bolnišnico, ki zdravi vse oblike odvisnosti v izjemno kratkem roku od sedmih do 14 dni, brez nadomestne terapije po koncu zdravljenja. "Mesto, kjer se začnejo nova življenja. Če menite, da upanja ni, se motite," je slogan omenjene klinike. Ko so se novinarski kolegi srbskega Blica obrnili na kliniko za komentar dogajanja, so naleteli za molk in neodzivnost. 

Medenica se sicer ni prvič znašel pod drobnogledom srbske javnosti, saj je leta 2014 poskrbel za afero, povezano z nešportnim obnašanjem, ko so ga dobili pri zlorabi prepovedane substance karboski THC (konoplja) in sibutramin (zaviralec apetita). 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.