Šport
17 ogledov

Dirkal, na rentgen, nato odločitev

1/12
Žurnal24 main
Motociklistov poškodbe ne ustavijo. Valentino Rossi še naprej komaj hodi, a je v ponedeljek znova preizkušal svoje sposobnosti na motociklu. Po rentgenu bo v sredo sprejel odločitev o vrnitvi.

V ponedeljek je italijanski motociklist Valentino Rossi (Fiat Yamaha) drugič po hudi poškodbi z VN Italije pred mesecem in pol sedel na motociklu. V Brnu je naredil nekaj testnih krogov z dirkalnikom razreda Superbike, v sredo pa bodo sprejeli odločitev, ali se na dirke svetovnega prvenstva MotoGP-ja vrača že ta konec tedna na VN Nemčije. To bi pomenilo vrnitev več kot mesec dni prej, kot je bilo sprva predvideno. "S tem testom sem zelo zadovoljen, mnogo bolj kot s tistim prejšnji teden," je dejal 31-letni večkratni svetovni prvak. "Odločitev o nastopu v Nemčiji bomo sprejeli v sredo, potem ko moram v torek še na rentgen. Odpeljati celotno dirko bo zelo težko, a imam še nekaj dni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.