Šport
17 ogledov

Djoković: Ne govorite javno o milijonih!

Novaku Djokoviću se ne zdi prav javno govoriti o visokih zneskih pri nogometnih Žurnal24 main
Visoki zneski, ki jih klubi ta čas ponujajo mojstrom nogometne žoge, bi po mnenju teniškega igralca Novaka Djokovića, morali ostati neznani. "V času krize ni dobro govoriti o tem," meni Srb.

Vrtoglavih 93 milijonov evrov, ki so začinili prestop Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda v madridski Real, ni pustilo ravnodušnega niti teniškega igralca Novaka Djoković. Srba je bolj kot sama vsota zmotilo javno govorjenje o finančnem ozadju zgodovinskega prestopa, ob kar se je pred dnevi spotaknil že predsednik UEFE Michel Platini.

 
 

Znesek prestopa ne bi smel priti v medije.

Novak Djoković

 
"Na ta znesek lahko gledate s perspektive športnika ali nekoga, ki zasluži 2000 evrov na mesec. V času ekonomske krize ni najbolje govoriti o tem, koliko denarja je klub pripravljen ponuditi," je svoj komentar prestopa začel Djoković, ki ta konec tedna lovi naslov v nemškem Halleju. "Ne pravim, da si Cristiano Ronaldo zasluži ali ne zasluži ta znesek, trdim le, da znesek prestopa ne bi smel priti v medije," je še dodal 22-letnik, ki je od leta 2003 s turnirskimi nagradami zaslužil nekaj več kot 12 milijonov dolarjev.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.