Šport
8 ogledov

Djoković: Nisem v depresiji

Novak Djoković bo skušal v Kanadi prebroditi krizo. Žurnal24 main
Najboljši srbski teniški igralec in številka tri svetovnega tenisa Novak Djoković na mastersu v Kanadi brani eno največjih turnirskih zmag v karieri.
Novak Djoković je lani na turnirju v Torontu zablestel v vsem sijaju: "To je eden od turnirjev, ki so mojo kariero povzdignili v sam svetovni teniški vrh. Tu sem v treh dneh premagal tri najboljše igralce sveta, kar me je motiviralo, da sem še boljši," je pred turnirjem v Torontu dejal Djoković, ki je lani zaporedoma premagal Andyja Roddicka, Rafaela Nadala in Rogerja Federerja.

Djoković se še vedno zna pošaliti. © Reuters

 
Srb je po zgodnjem porazu v 2. kolu Wimbledona proti Maratu Safinu v treh nizih ovrgel zlobne govorice, da je v depresiji: "Slabo sem igral, nič mi ni šlo na roko. Obrnil sem nov list, gledam v prihodnost in že z nestrpnostjo pričakujem sezono na trdi podlagi. Poskušal sem biti pozitiven in ne razmišljam o Wimbledonu. Nisem v depresiji, ne razmišljam negativno. Sedaj sem spočit in pripravljen na nove izzive," je dejal Djoković, ki po izpadu na sveti travi ni več nastopal.

Zmagovalec prvega letošnjega grand slama na OP Avstralije je bil tako kot tudi Roger Federer in Rafael Nadal v prvem kolu Toronta prost, v drugem pa ga nasproti mreže čaka Kanadčan Frank Dančevič , ki je v uvodnem kolu izločil Hrvata Maria Ančića . "Podlaga v Torontu je taka, ki mi najbolj ustreza. Tu igram najbolje in tudi rezultati so tu najboljši. V nadaljevanju sezone so moji cilji visoki," še pravi Djoković, ki je pred začetkom turnirja v Torontu pokazal, da se še zna pošaliti in se je pri prekinitvi treninga zaradi dežja skril kar pod stol.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.