Šport
186 ogledov

Djordjevič: "Bila je posebna"

Srdjan Djordjevič za Jernejo Perc pravi, da je imela zelo visoke moralne norme. Žurnal24 main
Srdjan Djordjevič, ki je bil dolga leta trener prekmalu umrle Jerneje Perc, se bo nekdanje atletinje spominjal kot človeka s posebnimi kvalitetami.

"Z Jernejo sem sodeloval zelo dolgo. Razen tega, da je bila moja varovanka, je še dolgo delala pri meni. Veliko sva se družila," nam je po tragični novici, da je po težki in dolgotrajni bolezni v 38. letu starosti umrla dobitnica prve slovenske kolajne v kraljici športov v dvorani Jerneja Perc, dejal njen nekdanji trener Srdjan Djordjevič.

Djordjevič, ki s Perčevo v zadnjem času ni imel stikov, o nekdanji atletinji pravi: "Bila je poseben človek med športniki. Imela je kvalitete, ki so hvalevredne. Med drugim je imela zelo visoke moralne norme. To sem pri vseh ljudeh vedno spoštoval." Atletski trener nam je še zaupal, da če je kdo skrbel za svoje zdravje, je bila to prav Jerneja. "Govorimo o prehrani, načinu življenja, zmernosti," pravi Djordjevič, ki je govorice, da naj bi bil s smrtjo povezan doping, označil za neokusne. "Vemo, kakšne težave je imela. Njena bolezen ni imela s tem nobene povezave. Na govorice nimam ničesar za povedati. Ljudje bi morali premišljevati o čem bolj pametnem, kot pa sprožati take opazke," pogovor zaključuje Djordjevič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.