Šport
35 ogledov

Dobra novica za navijače Bayerna

Oktoberfest München Thiago Alcantara EPA
Nemški nogometni prvoligaš Bayern je podaljšal sodelovanje s španskim reprezentantom Thiagom.

Šestindvajsetletni Thiago Alcántara je pogodbo z bavarskim velikanom, ki bi mu potekla leta 2019, podaljšal do 30. junija 2021.

"Thiago je eden najboljših igralcev sredine v Evropi," je ob novem podpisu pogodbe dejal šef Bayerna Karl-Heinz Rummenigge v uradnem sporočilu za javnost.

Na Thiaga, ki se je klubu iz Münchna pridružil leta 2013 iz Barcelone, na Bavarskem zelo računajo in menijo, da bo eden od stebrov ekipe v naslednjih letih. "Moja družina in jaz se v Münchnu zelo dobro počutimo. Tu enostavno 'vse štima'. V naslednjih letih si želim z Bayernom osvojiti še veliko naslovov," pa je ob podaljšanju sodelovanja dejal Španec.

Za enak korak kot Thiago pri Bayernu se je pri Liverpoolu odločil hrvaški branilec Dejan Lovren, ki se je podpisal pod novo dolgoročno pogodbo. Tudi Hrvat je zvestobo obljubil do leta 2021. Sedemindvajsetletni branilec se je rdečim pridružil leta 2014 iz Southamptona za dvajset milijonov funtov, od takrat pa je v rdečem dresu zbral 105 nastopov.

"Po mojem sem danes najsrečnejši fant na svetu. Izpolnile so se mi še ene sanje. Vedno sem si želel kar najdlje ostati pri klubu, ki ga ljubim - to pa je Liverpool," je dejal Lovren.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.