Šport
25 ogledov

Dobrodelni poker turnir v Londonu

(Foto: pokernews.com) Žurnal24 main
V zadnjem obdobju so dobrodelni turnirji postali del vseh večjih prvenstev, in kot vse kaže, bo šel po teh stopinjah tudi EPT London, saj bo 2. oktobra londonski hotel Hilton gostil dobrodelni turnir.

Ta bo namenjen zbiranju sredstev za boj proti raku. In da bi organizacija Cancer Research UK prišla do čim več sredstev, so svojo pomoč pri tem projektu ponudili tudi pri največji spletni poker sobi na svetu.

Kot že rečeno, se bo turnir odvijal v kongresnem centru hotela Hilton Metropole, na turnirju, ki bo bojda trajal kar dva dni, pa organizatorji pričakujejo, da bo nastopilo veliko število igralcev na čelu s številnimi zvezdniki, ki se pripravljajo na svoj nastop na Glavnem turnirju EPT London.

Zahvaljujoč nizki prijavnini (100 £ + 10 £ + 10 £) in zagotovljenemu nagradnemu skladu v višini kar 100.000 £, pa se organizatorjem za udeležbo verjetno ne gre bati.

Čeprav gre za dobrodelni turnir, celotna prijavnina vsakega od nastopajočih tekmovalcev ne bo romala v nagradni sklad, temveč bo od vsake prijavnine 10 £ namenjenih organizaciji Cancer Research UK.

Da organizacija, ki je predana tako plemenitemu cilju, kot je iskanje zdravila za različne vrste raka, ne bi končala z zgolj nekaj stotaki pomoči, so se pri največji spletni poker sobi na svetu PokerStars odločili, da najprej izenačijo znesek, ki ga bodo igralci zbrali z vplačanimi prijavninami, nato pa bodo izenačili še vse dodatne prispevke, ki bodo zbrani na kraju samem ter v njihovi spletni poker sobi.

V ta namen so podobno kot v primeru naravne katastrofe na Haitiju pri Starsih v svoji spletni poker sobi odprli igralni račun z imenom “CancerUK”, na katerega lahko uporabniki po lastnih zmožnostih prispevate za to britansko dobrodelno organizacijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.