Šport
44 ogledov

Dočakali prvi portal za borilne veščine

Zavec in Delgado Anže Petkovšek
Prvega novembra smo v Sloveniji dočakali prvi spletni portal, ki je namenjen izključno borilnim veščinam: www.fighter.si.

V zadnjih letih borilne veščine na sončni strani Alp pridobivajo vse več ljubiteljev, o čemer pričajo tudi številni borilni spektakli. Večina od njih se tudi odpravi v telovadnice po celi Sloveniji, kjer se spoznavajo z osnovami, marsikdo pa se odloči preizkusiti tudi v ringu. Prav vsi, ki so tako ali drugače povezani z boksom, mešanimi borilnimi veščinami (MMA), kickboksom, taekwondojem, karatejem, judom in ostalimi borilnimi veščinami, pa so že dalj časa pogrešali medij, ki bi bil namenjen zgolj borilnim veščinam. S prihodom spletnega portala www.fighter.si so njihove težave končane. Ustvarjalci omenjenega portala bodo poskrbeli, da bodo vsi ljubitelji takšnih in drugačnih borilnih veščin vse pomembne novice dobili na enem mestu. V prvi vrsti bodo pokrivali predvsem dogajanje na domači sceni, spregledali pa ne bodo niti dogajanja v tujini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.