Šport
6017 ogledov

Đoković označen za bedaka, teniška igralka ima neljube obiskovalce

nick kyrgios Epa
Turnir v Melbournu se bo zameril marsikateremu teniškemu igralcu in igralki.

Kar 72 teniških zvezdnikov in zvezdnic ter spremljevalnega osebja se je zaradi osebe, ki je bila okužena s koronavirusom na njihovem letu, znašlo v karanteni pred začetkom Odprtega prvenstva Avstralije, med njimi tudi prvi lopar sveta Novak Đoković. Ta je organizatorjem že poslal seznam zahtev, med drugim je želel tudi selitev igralcev iz hotela v hiše s pripadajočimi teniškimi igrišči, a bil odločno zavrnjen.

Znova je med njegovimi največjimi kritiki Avstralec Nick Kyrgios, ki je Srba označil za bedaka, nato pa se lotil še spremljevalke rojaka Bernarda Tomica, ki se je med drugim pritožila, da si ne more umiti las, ker tega preprosto ne počne, lase ji dvakrat na teden pač uredijo frizerji. Vanessa Sierra je sicer znana uporabnikom socialnega omrežja OnlyFans, kjer za primerno plačilo sledilcem pokaže marsikaj 'porednega'.

Kyrgios se je Đokovića na socialnih omrežjih sicer že večkrat lotil, zelo kritičen je bil tudi ob izvedbi turnirjev Adria Toura, kjer se je poleti okužilo kar nekaj teniških zvezdnikov, med njimi je bil tudi Nole. Slednji je bil pobudnik in organizator turnirjev, ki so se predčasno zaključili z okužbami v Zadru.

Hotel jih ni navdušil

Če Bernardu v samoizolaciji najverjetneje ne bo dolgčas, pa se ostali tenisači pritožujejo, da je nemogoče pričakovati, da bodo odigrali dvoboje s po pet nizi, če se dva tedna ne smejo premakniti iz sobe. Dekleta bodo sicer odigrale največ tri nize, a tudi one težko vzdržujejo kondicijo v hotelskih sobah.

Da v njih razmere niso idealne se je med drugim pritožila tudi 28 igralka sveta Julia Putinceva. Ta se je znašla v sobi, kjer se ne da odpreti oken, hkrati pa jo vseskozi obiskujejo tudi neželeni gosti.

Sobo je že zamenjala zaradi obiska miši, a tudi v drugo se ni mogla izogniti  neljubemu obisku. "Že dve uri poizkušam zamenjati sobo. A nihče mi ne priskoči na pomoč, ker sem v karanteni," je ob posnetku malega obiskovalca na twitterju zapisala 26-letna Kazahstanka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice