Šport
11634 ogledov

Đoković spet presenetil, na Roland Garros z novim trenerjem

Đoković Epa
Novak Đoković ob slabih rezultatih v tej sezoni še naprej išče rešitev, ki bi ga pripeljala do ponovnega osvajanja lovorik. V lov na zmago na Roland Garrosu, ki se je začel danes, se podaja z novim trenerjem.

Potem ko so že vsi mislili, da se bo srbski teniški igralec na Roland Garros, kjer brani lansko zmago, podal s trenerjem Nenadom Zimonjićem, ki je močno povezan tudi s slovenskim tenisom – o tem si lahko več preberete tukaj –, pa je 37-letni Srb znova presenetil in v trenerski štab povabil Borisa Bošnjakovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Bošnjaković (@boris_bosnjakovic_professional)

Gre za trenerja, ki je bil v Novakovi akademiji v Beogradu eden glavnih za delo z najbolj talentiranimi igralci akademije. Po poročanju srbskih medijev je Bošnjaković te dni odpotoval v Pariz, da bi se pridružil Đokoviću in mu pomagal pri pripravah na Roland Garros.

Po poročanju srbskega Kurirja Zimonjić, ki je s Srbom začel sodelovati na turnirju v Monte Carlu, v Parizu ne bo v trenerskem štabu Noleta. Že v Monaku je sicer Đoković dejal, da sodelovanje Zimonjića ni opredeljeno kot dolgoročno. Pred tem se je v začetku leta Đokovič razšel z dolgoletnim trenerjem, Hrvatom Goranom Ivaniševićem

Đoković je v tej sezoni nastopil na petih turnirjih, na vseh pa je ostal brez lovorike. Nazadnje je izgubil na nižjerangiranem turnirju v Ženevi, kjer je v polfinalu moral priznati premoč Čehu Tomašu Machaču.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.