Šport
15483 ogledov

Đoković z igrišča nagnal lastnega brata

Novak Đoković Profimedia
Da je Novak Đoković na teniškem igrišču tankih živcev, že vemo. Toda tokrat je presenetil z novo potezo, ki mu dodatne priljubljenosti (v Avstraliji) ne bo prinesla.

Srbski teniški igralec Novak Đoković je v finalu ATP turnirja v Adelaidi premagal ameriškega teniškega igralca Sebastiana Kordo (6:7, 7:6, 6:4). Pot do zmage je bila vse prej kot lahka, saj je Američan čeških korenin prikazal izjemno igro in močno namučil Đokovića. Ker Srbu ni šlo tako, kot bi si sam želel, je večkrat vidno nejevoljno hodil po igrišču. V nekem trenutku pa je iz svoje lože nagnal lastnega brata – Marka Đokovića

Očitno mu je vse skupaj pomagalo in dala krila, saj je z izjemnim preobratom – rešiti je moral tudi zaključno žogico Američana – prišel do zmage na pripravljalnem turnirju pred težko pričakovanim prvim grand slamom sezone, tj. OP Avstralije. 

Kot poročajo tuji mediji, se je Novak Đoković ob izgubi prvega niza na poti proti klopi za igralce v italijanščini drl proti svoji loži: "Odidite, odidite!" Hitro sta vstala njegova agenta Edoardo Artaldi in Elena Capellaro ter brat Marko, ki so ložo tudi zapustili. 

Komentarjev 1
  • LukaMB 18:50 08.januar 2023.

    Kot se spomnem je Djoković vedno popustil, ko je imel nekakšne ljubezensko-vegetarijanske skrajneže v ekipi, ki so za svetovni mir in v rožicah ter na pol budistični menihi. Čisto prav, da jih je spodil, v športu moraš pokazati zobe in ...prikaži več agresivnost z željo po zmagi in ne po status quo pe...aštvu.