Šport
52683 ogledov

Đokovićevo stanje se je poslabšalo

novak đoković Epa
Prvi igralec sveta se je z veliko napora in ob pomoč fizioterapevta ter protibolečinskih tablet uvrstil v finale teniškega mastersa Cincinnati, ki letos izjemoma poteka v New Yorku.

Novak Đoković je v polfinalu generalke za letošnje OP ZDA v treh nizih premagal Španca Roberta Bautisto Aguta s 4:6, 6:4 in 7:6 (0), vendar je njegov napad na 35. zvezdico serije masters, s katero bi se na večni lestvici izenačil z rekorderjem Rafaelom Nadalom (35), pod vprašajem zaradi težav s poškodbo.

Đoković je med triurnim maratonom z Bautisto Agutom potreboval pomoč fizioterapevta zaradi hudih bolečin v vratu, nemalo preglavic pa mu je povzročal tudi njegov želodec.

Po zaužitju tablete se je Srb prenehal držati za trebuh ter si po hudem boju izboril finale, v katerem se bo pomeril z Milosem Raonicem. Ta je bil s 7:6 (5) in 6:3 boljši od Grka Stefanosa Cicipasa.

kaja juvan Šok Šport Slovenka je uživala na tribuni, ko so k njej pristopili varnostniki

Đokovićevo stanje naj bi se po polfinalni zmagi še poslabšalo, zato se ni pojavil na tiskovni konferenci, saj mu je tako svetovala tudi zdravniška ekipa.

Za zdaj ni jasno, kaj to pomeni za sobotni finale in kako bo vse skupaj vplivalo na njegov nastop na drugem grand slamu sezone, na katerem bo ob odsotnosti Rogerja Federerja in Rafaela Nadala lovil že svojo 18. lovoriko.

novak đoković | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.