Šport
58 ogledov

Dolgovi bodo izginili v dveh letih

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Dolgovi Tilie Olimpije naj bi bili vse manjši, v dveh letih pa naj bi izginili. "Kar se mojih informacij tiče, se zadeve v tej sezoni intenzivno urejajo," nam je dejal direktor agencije Forward Robert Verlič.

"Za zdaj nismo dobili še nič. Danes sem bil na sodišču in kaže, da je prišlo do pritožbe, zadeva pa tako še ni pravnomočna," nam je včeraj povedal direktor Študentskega servis Študent (ŠSŠ) Mitja Vilar, ki mu HDD Olimpija dolguje 21.645 evrov. A stvari naj bi se za upnike zmajev obračale na bolje. Tako vsaj trdijo pri Olimpiji.

Reči se premikajo naprej
"Zelo je pomagalo partnerstvo s podjetjem Forward. Letos stvari potekajo tekoče. Uspeli smo že poplačati 400 tisoč evrov dolgov iz preteklosti, kar je več od načrtovanega," je na začetku tedna za MMC izjavil direktor Olimpije Matjaž Sekelj, za Žurnal24 pa je to potrdil tudi direktor agencije Forward Robert Verlič: "To je bolj vprašanje za direktorja Olimpije. Kar se mojih informacij tiče, se zadeve v tej sezoni intenzivno urejajo, a vam zdaj ne bi mogel reči, katere so že urejene, katere pa se šele urejajo. Dejansko je stvar izvedljiva in v dveh ali treh letih bi lahko klub posloval brez kakršnihkoli repov za nazaj. Trenutno se stvari premikajo naprej." Tudi zadeva ŠSŠ naj bi bila kmalu rešena. "Čakamo, da se ta reč z njimi uredi. Več bo znano v nekaj dneh," pravi Verlič.

Njegovo podjetje je v prvih petih mesecih sezone pomagalo tudi pri zagotavljanju plač za igralce. "Še naprej bomo pomagali klubu. Ne bomo se povsem odtujili in rekli, da smo svoje naredili in da nas to ne briga več. Naše sodelovanje z Olimpijo je dolgoročni projekt. Smo partner, ki vidi bolj marketinško zgodbo in potencial tega kluba. Imamo dovolj znanja in verjamemo, da lahko iz tega zraste dobra poslovna zgodba."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.