Šport
21 ogledov

Donovan: "Dosegli smo veljaven gol!"

Američani so po koncu tekme "napadli" glavnega sodnika, prednjačila pa sta Bradl Žurnal24 main
Na igrišču Ellis Parka v Johannesburgu je bilo vroče. Slovenija je pet minut pred koncem tekme branila neodločen rezultat. Maurice Edu je zadel, toda gol je bil razveljavljen. Američani so ogorčeni.

"Malce sem jezen, če sem povsem iskren. Ne vem, kako so nam uspeli ukrasti tisti tretji gol. Škoda, ker mislim, da je bil povsem regularen," je takoj po tekmi za ameriške medije dejal Landon Donovan, ki je na začetku drugega polčasa začel preobrat Američanov za končnih 2:2. "Videl sem dober zaključek in dober gol. Nisem prepričan, zakaj je (sodnik, op. p.) piskal, toda ni nam hotel povedati," je še dodal.

Začudenost nad odločitvijo je izrazil tudi ameriški selektor Bob Bradley: "Še zdaj ne vemo, zakaj je bil gol razveljavljen ... Nihče ne ve. Pomembno je vedeti, da so igralci v tekmo dali veliko emocij in zdaj želijo pravičen rezultat," je dejal Bradley, čigar sin Michael Bradley je le nekaj minut prej zabil izenačujoči zadetek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.