Šport
24 ogledov

Dovolj časa, da očisti kolajno

filip flisar svetovni prvak medalja münchen sp EPA
Mednarodna smučarska zveza je zaradi pomanjkanja snega tudi uradno prestavila tekme svetovnega pokala v smučarskem krosu v nemškem Tagernseeju,

"Mi za to novico že nekaj časa vemo. Glede na stanje, ki je zaradi toplega vremena v Evropi trenutno katastrofalno, je tekme nemogoče izvesti. Za nobeno drugo smučarsko disciplino ne potrebuješ toliko snega kot za smučarski kros," je dejal novi svetovni prvak Filip Flisar, ki pa pravi, da mu po vsem, kar se je dogajalo v Kreischbergu pred, med in po svetovnem prvenstvu, odpoved ustreza. "Moj nastop najbrž po vseh obveznostih in veselju ne bi bil na visoki ravni," je dejal svetovni prvak.

Flisar je sicer preživel avtobusno pot iz Kreischberga. Slavje se je sicer začelo že v ciljni areni, njihov avtobus je domov krenil malo pred 20. uro. Mnogi so na njem že omagali. "Tudi sam sem zelo malo spal. Moje današnje počutje ni najboljše, vse me boli, še posebno pa hrbet, tako da moram kar paziti, kako zdaj ležim. Počutim se, kot da bi se včeraj dobro rekreiral. Kolajno sem varno shranil, čeprav ima še vonj po penini. A jo bom že očistil," je za Radio Slovenija povedal Flisar, ki bo imel v torek novinarsko konferenco na Smučarski zvezi Slovenije, čeprav uradno z njo ne sodeluje več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.