Šport
5569 ogledov

Družinska drama slavnega tenisača

Jevgenij Kafelnikov instagram
Nekdanji prvi igralec sveta ima z drogami zasvojeno hčer.

Nekdanji prvi igralec sveta Rus Jevgenij Kafelnikov, ki je v svoji karieri osvojil dva grand slam turnirja, ima družinske težave. Olimpijski zmagovalec iz Sydneyja je na socialnih omrežjih zapisal, da ima njegova 18-letna hčerka Alesija velike težave z drogami. Mlada manekenka se je predozirala potem, ko jo je zapustil fant.

"Tega ne morem več držati v sebi. Pomagajte mi," je na twitterju zapisal 43-letni Kafelnikov. "Odpovedal sem kot oče! To je nekaj najtežjega kar se lahko zgodi staršu. To je pekel, preostanek življenja nima pravega smisla. Droge!" je še nadaljeval zmagovalec Pariza 1996 in Melbourna 1999.

Ruski mediji so poročali, da so Alesijo morali odpeljati v bolnišnico, kjer se nahaja na intenzivni negi. Z očetom se ni srečala že nekaj mesecev. "Dva meseca se nisva videla. Ne zato, ker ga ne bi imela rada, ampak želim razumeti samo sebe," je pred časom dejala Alesija. Pred letom dni je prišlo do prvih nesoglazij z očetom, ki jo je obtožil, da boleha za anoreksijo.

 

A post shared by Alesya Kafelnikova (@alesyakaf) on

 

A post shared by Alesya Kafelnikova (@alesyakaf) on

 

@anvarnorov

A post shared by Alesya Kafelnikova (@alesyakaf) on

 

A post shared by Alesya Kafelnikova (@alesyakaf) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.