Šport
38751 ogledov

Drzna Ilka Štuhec: Fotografiranje brez spodnjih hlač

ilka štuhec
1/8
Epa
Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec, ki znova kraljuje na smukaških progah v svetovnem pokalu, se je v medijih predstavila v nekoliko drugačni opravi. Na naslovnici ne pozira s pokalom za zmago, v smučarski čeladi in tekmovalnem dresu, ampak v drzni črni obleki, preklani do pasu na levi strani telesa, krasi naslovnico revije Avenija.

Štuhčeva, ki se je šampionsko vrnila po poškodbi kolena, je v torek in sredo kot prva ženska dvakrat v dveh dneh zmagala na tekmah svetovnega pokala v Val Gardeni v smuku in superveleslalomu in napovedala boj za še drugi naslov smukaške svetovne prvakinje na prvenstvu, ki bo februarja v švedskem Aareju.

Na naslovnici najnovejše izdaje revije je tako ob imenu Ilka Štuhec upravičeno zapisano snežna kraljica.

S svojo podobo na naslovnici revije se je na Instagramu pohvalila tudi sama Štuhčeva. Čestitk za pogum in lepoto, kakopak, ni manjkalo. Zaploskale so ji nekatere konkurentke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

finally have some time for real morning coffee ☕😍 and eee... think i know her 📖😎😊

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec) on

Med slovenskimi smučarkami in smučarji Mariborčanka z devetimi zmagami v svetovnem pokalu zaseda drugo mesto, boljša od nje je le še Tina Maze s 26 zmagami.

Štuhčeva je v petek skupaj s svojo majhno ekipo, trenerjem Grego Koštomajem in mamo Darjo Črnko, v Mariboru imela prvo novinarsko konferenco s slovenskimi novinarji po uspehu v Val Gardeni, na kateri je sporočila, da jo najprej čakata nekaj dni odmora in kondicijski trening na Mariborskem Pohorju, po praznikih pa se bo s svojo ekipo v Italiji pripravljala na naslednji ženski preizkušnji v hitrih disciplinah, ki bosta v avstrijskem St. Antonu 12. in 13. januarja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • ode 07:58 23.december 2018.

    Pripravlja teren za potem, ko bo konec športne karijere. Od nečesa bo treba živeti.

  • samir 06:54 23.december 2018.

    Al jebiga bebo2 ceprov si stajerc te ne jebe hhhhhh

  • bebo2 15:58 22.december 2018.

    Ona je ful huda.